Image     Buku Tamu   Humor    Buku Tamu   Site Map

26 Nov 2009

Toerisme in Yogyakarta Indonesië

Veel locaties in de regio te bezoeken Yogyakarta, Yogya Kembali Monument, Borobudur Tempel, Candi Mendut, Parang Beach Tritis, Malioboro, Galerie, kunst, het Paleis, en zo verder.
Als je een toerist die een bezoek Indonesië, is het tijd om gewoon te stoppen door naar Yogyakarta.
Dat is de belangrijkste attractie hier is de gastvrijheid van de bevolking, of native of immigrant.
Typisch gebied, het weer was niet te warm en niet te koud. Verse lucht. Het aantal voertuigen is niet al te druk.
Opnieuw. U zult zich tevreden te lopen deze weg in locasi.
Zodra je uit het vliegtuig. Het kan worden gestopt bij verschillende hotels, zijn vele hotels bieden faciliteiten, tarieven niet duur zijn. Goede service, dan kunt u genieten van diverse locaties worden bezocht.

Speciale regio Yogyakarta is de op een na kleinste provincie na provincie DKI Jakarta en is gelegen in het centrum van Java-eiland, omringd door de provincies van Midden-Java en omvat het zuidelijke centrale zone van de geologische formaties zuiden van het eiland provincie jawa.Di kustlijn is 110 km grens met Samudera Indonesië, in het noorden torende de meest actieve vulkanen in de wereld Merapi (2968 m). Holistisch DIY provincie is 3185.8 km en minder dan 0,5% landoppervlak van Indonesië. D isebelah Progo rivier stroomt ten westen, afkomstig uit Midden-Java, en rivieren in het oosten Opak die afkomstig is aan de top van de vulkaan Merapi, die uitmondt in de zee ten zuiden van Java.
De provinciale hoofdstad van Yogyakarta Speciale regio Yogyakarta is, terwijl de steden die binnen de provincie Yogyakarta Speciale Gewest is Bantul, Wates, Sleman, Wonosari. DIY onderverdeeld in 1 (een) stad en 4 (vier) districten, waar de Yogyakarta administratie sectie een aparte entiteit te vormen.
Nabijheid van de hoofdstad Jakarta is 600 km, terwijl de grote steden die in de buurt van Semarang in Midden-Java (120 km) en Surabaya op Oost-Java (320 km)

Yogyakarta Speciale Gewest heeft 14 superieure producten:
Batik, Crafts Geweven Pandan, Textiel, Woven Bamboo Handicraft, Garment, Leder Crafts, Zilver, Glove
Wood Craft, gebruinde huid, Meubels / Furniture, Handicraft Pottery, Handicraft Batu Putih, ingeblikte champignons, Batik (Batik)
Yogyakarta, bekend als de stad van batik, batik motief zowel klassiek en modern. Er zijn 400 motieven van batik van Yogyakarta,
Klassieke batik motief: Oorlog motieven , Motif Geometry , Traliewerk motief , Klimop motief , Waterplant Motif , Bloemmotief, Animal Motifs in de aard van het leven en andere

Batik industrie kan worden gevonden in Yogyakarta

Wijirejo, Wukirsari dan Murtigading"; City Tirtodipuran, Panembahan, Prawirotaman, Bantul: Wijirejo, Wukirsari en Murtigading
Hargomulyo, Kulur dan Sidarejo, Gunungkidul -> Nitikan dan Ngalang; Kulonprogo : Hargomulyo, Kulur en Sidarejo, Gunungkidul : Nitikan en Ngalang

Textiel is een blad van een doek maken industrie kan worden gecategoriseerd als grondstoffen voor de fabrikanten van kleding bedrijven. Textiel met inbegrip van de grootste contribuant plaatselijke ontvangsten, textiel dit standpunt innemen omdat het textielbedrijf de levering van producten uit te voeren, niet alleen geleverd maar ook in hun eigen land en ook kleding aan diverse bedrijven in de provincie van Special Regio Yogyakartra

Kleding So (Garment)
Apparel producten uit de provincie Yogyakarta Speciale Gewest heeft bijgedragen aanzienlijke steun convectie als een nationaal goed. Potentiële geschoolde arbeid en de aanwezigheid van textielfabrieken en een grote verscheidenheid van textiel, steun verlenen voor de ontwikkeling van de kledingindustrie in Yogyakarta.
Batu Putih (kalksteen)
Witte steen ambachtelijke industrie in de provincie Yogyakarta bijzondere regio in het huidige toenemende vrij snel, zoals blijkt door te beginnen veel opkomende kleine werkplaatsen in Yogyakarta witte steen.


Meubilair (meubels)
Meubilair is ook een snelle ontwikkeling, en scheen niet te worden overtroffen door de ontwikkeling van de houtverwerkende industrie. Meubilair geproduceerd verschillende vormen en beide types van repro-model en nieuw design met verschillende functies en toepassingen die uitgebreide marketing gebieden zijn de hele wereld.

Perak (Zilver)
Zilver productie in Yogyakarta alleen gevonden in gebieden Kotagede en Kotagede eigen roem was wereldwijd, is het niet verrassend is dat Kotagede worden ne van het object en zijn eigen toeristische trekpleister voor buitenlandse toeristen en huiselijk.

Pottery (aardewerk)
Inspanningen om diversificatie van de producten die bloeide aardewerk goederen die niet alleen functionele objecten en verschillende objecten van de rente door de verschillende kringen, vooral bij de midden-en hogere.
Commerciële Furniture (Houten Craft)
Ambachten op de herkomst, die alleen aan de apparatuur voldoen aan de behoeften van de huishouding en de keuken, samen met de ontwikkeling atpi keer het ruwe hout handwerk ervaren ontwikkeling en functie van grote waarde, zoals allerlei decoratieve voorwerpen.
Matting (Plaited Product)
Ontwikkeling ambachtelijke ervaren een snelle stijging en de hoge vraag door verschillende groepen, zowel binnen als buiten het land is een natuurlijke vezel geweven handwerk. Diverse materialen van natuurlijke vezels zoals riet, gebang, en banaan gedebog agel en zeer interessant om ambachten te maken. Handwerk objecten gemaakt van dergelijke materialen omvatten een scala aan tassen, tafelkleden, tafelaccessoires en zelfs tot de doos van kleding en andere functionele objecten.
Ambachten rieten aanvankelijk beperkt tot de hobby en snel blijven groeien in de andere ingrediënten, vooral plantaardige vezels zoals sisal, pandanus, bies, en Agel en anderen. De ondernemers en ambachtslieden die produceren deze ambachten in de regio de meeste Kulon Progo, maar sommige zijn in Sleman regentschap en de stad Yogyakarta.

aerah Istimewa Yogyakarta, Jogja of vaak genoemd, is een van de plaatsen waar het culturele centrum van Java. Gelegen aan de voet van de berg Merapi had Yogyakarta geworden het centrum van de islamitische Mataram Koninkrijk overheid op ongeveer leeftijd 16 en 17. Vanaf het Koninkrijk van de traditionele cultuur Mataram Yogyakarta is vandaag bekend is ontstaan. Deze provincie heeft een bepaalde uitstraling die altijd fascineren iedereen die bezoeken.

Yogyakarta provincie is ook de meest dichtbevolkte gebieden in Indonesië. Yogyakarta werd opgericht in 1755, toen de scheiding werd het Sultanaat van Mataram Koninkrijk Kasunanan Yogyakarta en Surakarta (Solo genoemd door de Javanen). Art gamelan, klassieke dans en moderne Javaanse, evenals Shadow Puppets, zijn enkele van de culturele attracties die eigendom zijn van Yogyakarta, die zal worden vergeten door mensen die getuige was geweest van het. De ambachtslieden waren uitstekend in de kunst van batik, zilver, en leer.

Kraton is een centrum van traditionele leven zijn bekend Yogyakarta mensen noemden deze Jogja. In de snelle modernisering, het Sultanaat van Jogjakarta Kraton altijd de geest van verandering en vernieuwing voor Yogyakarta cultuur eeuwen. Naast de klassieke kunst, hedendaagse kunst als het vinden van een vruchtbare grond in de gemeenschap gerichte cultuur van Yogyakarta. Asri of de Indonesische Academie voor Schone Kunsten is het centrum van de kunsten in deze provincie. Deze academie is een plaats van belang voor de ontwikkeling van de moderne schilderkunst in Indonesië, waarin onder andere vertegenwoordigd door de late Affandi, een van de beste impressionistische in handen van Indonesië.

Strekt zich uit van Merapi tot de Indische Oceaan, Jogja is de belangrijkste toegangspoort tot het centrale eiland Java. Air toegang tot de provincie kan worden gedaan uit Jakarta, Surabaya en Bali. Er zijn ook treinverbindingen en wegen gekozen voor het vervoer over land.
Speciale regio Yogyakarta is een relatief klein gebied en smal, maar rijk aan kunst-en culturele attractie voor toeristen. Dat is waarom sommige mensen toegeven dat Yogyakarta is de geboorteplaats van de Javaanse cultuur.

De titel van Yogyakarta als toeristische stad illustreren de mogelijkheden van deze provincie in het toerisme glazen. Yogyakarta is de tweede grootste toeristische bestemming na Bali. Diverse soorten van toeristische objecten in dit gebied, ontwikkeld, zoals de natuur toerisme, historisch toerisme, cultureel toerisme, educatief toerisme, en zelfs, het meest recent, toerisme nachten.

Toerisme voorwerpen
Tempels
Een van de attracties in Yogyakarta en de meest bekende is de tempel. Er is een hindoe-tempel en een aantal boeddhistische tempels. Hoewel veel zijn uitgestorven of vernietigd, en had meerdere malen het herstel, de tempels blijft het middelpunt van de aandacht van de toeristen, zowel lokale toeristen en buitenlandse toeristen.

Stranden
Diyogyakarta er zijn veel stranden. Naast schone stranden, mooie landschappen, ook. Daarom wordt het strand erg interessant om de toeristen te bezoeken. Hoewel sommige van de stranden niet gebruikt kan worden om te zwemmen omdat de golven zeer fel zijn, maar het deed niets af aan de aandacht van toeristen.

Highlands
Highland stad Yogyakarta, die niet inferieur is aan de hoge vlakten stad, andere steden. Met de relatief koele lucht, is prachtig landschap en de rustige sfeer, dit toeristische gebied geschikt voor het kalmeren van de geest die stam te wijten aan de routines. Dus wordt de geest kalm en schoon.

Musea
Sommige zijn museumstukken in de stad Yogyakarta, is het omdat van Yogyakarta staat bekend als een stad vol cultuur en geschiedenis. Zo veel overblijfselen van de geschiedenis dat er sprake is opgeslagen.

Andere historische plaatsen
Andere toeristische gebieden zijn ook het middelpunt van de belangstelling van de toeristen is het gebied van het paleis, die veel van de geschiedenis heeft. Tot nu het gebied is ook het centrum van de menigte op bepaalde dagen, die de Java-gemeenschap religieuze ceremonies samen.

Prambanan
Prambanan tempel ligt ongeveer 17 kilometer van Yogyakarta. Elke persoon zou hebben gezien deze tempel omdat het slechts 100 meter van de hoofdweg. Hindoe tempel 47 meter hoog is gebouwd door Sanjaya dynastie in de 9e eeuw. Deze tempel complex bestaat uit 3. De belangrijkste tempel bevindt zich aan de binnenkant van het complex en wordt omringd door kleinere tempels genoemd perwara tempel. Sommige van deze tempels is de bijdrage van de regionale leiders als een eerbetoon aan de koning.

Candi Borobudur
Beroemde Borobudur Tempel als een van de zeven wonderen van de wereld en is de grootste stupa in de wereld. Borobudur is gebouwd in de hoogtijdagen van Sailendra dynastie. Borobudur was ongeveer 42 km van Yogyakarta, die slechts een uur nodig indien genomen met het besturen van een auto of een en een half uur met het openbaar vervoer.


Candi Sari
Is een Hindoe erfgoed gebouwen, komt uit een wat jongere termijn van de cultuur van Midden-Java. Gelegen in Kelurahan Sambirejo, Prambanan.


Tempel Kalasan
Deze tempel werd gebouwd sabagai prijzen voor het huwelijk van Koning Pancapana Sanjaya-dynastie en Dynasty keizerin van Sailendra, Dyah Pramudya Wardhani.

Tempel Sambisari
Sambisari tempel is een hindoe-tempel uit de 10e eeuw en is naar verwachting zal worden gebouwd door een koning van wanca Sanjaya, met een standbeeld van Shiva als de Grand Master, bezette de belangrijkste kamer.

Tempel Gebang
Hindoe religie is een overblijfsel van de 7de eeuw en zal naar verwachting ook worden gebouwd door de koning van wanca Sanjaya.

Coast-Coast
Parangtritis Beach
De grootsheid van de naam van dit strand werd nooit afgezien van de legende van monumentale Nyai Roro Kidul staat bekend als de Queen of the South Coast. Daarnaast Parangtritis strand zelf, zijn er enkele andere interessante objecten die u bezoekt, zoals Wedang Parang Strand, Strand Parangkusumo, Gambirowati Plateau, Goa en Surat Sheikh Langse Belu-Belu.
Parangtritis strand ligt ongeveer 27 km ten zuiden van Yogyakarta stad. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met verschillende middelen van vervoer. Daarnaast is in dit gebied heel veel van de beschikbare accommodatie en restaurants, zwembad, badhuis en camping. Om dit te bereiken belangrijkste toeristische plaatsen, zijn er twee wegen die kunnen worden gebruikt. Het eerste pad is relatief kort, takni 27 km van Yogyakarta, Sultan's Palace-Village-Beach Parangtritis Kretek. Als de reis in de ochtend en namiddag, op deze route zal altijd gevonden 'Fietsen leger' van werknemers die een beeld geven van harmonie en vrede onder hen. Jallur seconde, hoewel de reisafstand van 37 km, loopt door berglandschap route aantrekkelijk. De route van dit pad is: Terminal Regio Giwangan-Siluk Imogiri-Village-Beach Parangtritis.

Pantai Baron
Dit strand is gelegen in Gunungkidul District, ligt ongeveer 60 km ten zuiden van Yogyakarta stad. Baron strand is de monding van de rivier onder de rotsen. Dit strand is eigenlijk een baai geflankeerd door wanden van palmboom heuvel. Classified vrij grote golven.
Onderscheidend vermogen van het strand is zichtbaar in de dynamiek van het leven van een visser op de locatie. Door middel van deze vissers kunnen de rijkdom van mariene dieren onmiddellijk worden genoten. In feite, rond de kust van de beschikbare kraampjes die het mogelijk maken de bezoekers van de zeevruchten genieten is vers. Hoewel de afstand is een beetje ver, weg voorwaarden door reizen door de stad Wonosari, Gunungkidul wijk kapitaal. De afstand tussen de stad en de locatie Wonosari kust ongeveer 20 km. De reis naar dit strand gelegen in de heuvels van kalksteen, die bekend staat als de duizend bergen.


Kust Kukup
Als een natuurlijke volgorde van het strand perpantaian Baron, Kukup foto van het strand is niet veel anders. Dit strand is ongeveer 1 km van het strand Baron. De kenmerken van het object is op het strand Kukup hiasnya vis collectie. Bezoekers kunnen eenvoudig bekijken of zelfs kopen. Een ander typisch kenmerk van dit strand is de exotische kleuren van wit zand stranden zijn geelachtig.

Kust Krakal
Hoewel nog een link van een bezoek aan het strand Baron en Kukup Beach, nuances manier Krakal Beach locatie is iets anders. Men zou zelfs kunnen zeggen, Pantai Krakal geven het hele beeld van het strand panorama. Langs de weg naar de locatie van dit strand, op zoek prachtig landschap van kalksteen heuvels, afgewisseld met terrassen van rock. Legeringen deze rotsen staat bekend als karst regio's, namelijk de voormalige zeebodem hebben de afspraak proces, zodat de korst van de aarde steeg tot een plateau vormen. De rotsen worden gebruikt om een oude nest / huis rif dieren die leven in het moment. Krakal relatief zacht glooiend strand. Dit maakt zonlicht beurt perpantaian horizon, en de zeewind blies cool. Wit zand lang genoeg vast te stellen op de wal, dat is ongeveer 5 km, zoals altijd zuiver wit door de golven dibasuk groot genoeg.


Sadeng Coast
In de omgeving zijn er rock grotten die stak in de zee, die wordt gebruikt als een zwaluw's nesten. Nest is genomen door de lokale gemeenschappen, dus dat kan een bron van inkomsten zijn.
Dit gebied is ook erg goed voor sport wandelen en kamperen scout. Voorzieningen en infrastructuur is hier heel adequaat.
In de omgeving zijn er rock grotten die stak in de zee, die wordt gebruikt als een zwaluw's nesten. Nest is genomen door de lokale gemeenschappen, dus dat kan een bron van inkomsten zijn.
Dit gebied is ook erg goed voor sport wandelen en kamperen scout. Voorzieningen en infrastructuur is hier heel adequaat.



Parangkusumo Beach
Volgens de legende, deze plek is een veld vergadering van de koning van Yogyakarta met Nyai Roro Kidul. Ontmoetingsplaats is precies gelegen op een rots in het zand inbraak perpantaian. In verband met de legende, is dit strand bekend zeer heilig.


Beach en Congot Glagah
Beide stranden zijn gelegen in het district Kulonprogo. Beide zijn bijna hetzelfde karakter, zoals natuurlijke zand, die langs de perpantaian uit te breiden. Er is ook een soort van tuinhuisje dat kan worden gebruikt voor onderdak of als een brug de symfonie zuidelijke oceaan golven te genieten.
Glagah strand is gelegen in het zuidwesten van de stad Yogyakarta. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, omdat ligt ongeveer 1,5 km in de straten van Yogyakarta-Poerworedjo slagader. Vanuit het punt van deze slagader kan de locatie van het strand worden bereikt door transportsi motorfiets taxi JSA. Langs de weg naar dit strand objecten mngalir Serang Rivier. De rivier is gewoonlijk gebruikt sportfans kano (paddle) om te oefenen en te concurreren. Congot strand is ongeveer 5 km van Beach Glagah. Zo dichtbij dat het strand is meestal een bezoek dalanm samen. Vooral rond het strand ruimte voor recreatieve voorzieningen, zoals tuinieren, visvijver, en de camping.



Wedi Ombo stranden en Rongkop
Beide stranden zijn perpantaian cluster ligt in het oostelijke einde van de DIY. De afstand is ongeveer 80 km van de stad Yogyakarta. Maar als het vervoer lijn, kunnen beide stranden worden verenigd op de weg naar het strand Baron, Kukup en Krakal. Wedi Ombo strand is eigenlijk een baai geflankeerd door de weelderige heuvels. Ligging Dit strand wordt vaak gebruikt voor het kamperen. Beach Rongkop kenmerkend is voor de inning van slikken's nesten. Deze vogels leven meestal in grotten gelegen in de heuvels van de rots. Deze slikken's nesten in voedsel smakelijk genoeg.

Hoog ataran

Kaliurang
Kaliurang is een resort in een bergachtig gebied beroemd, is ongeveer 24 km ten noorden van Yogyakarta. Het koele berg atmosfeer kan ons helpen verwijderen van de verveling en warmte van de stad Yogyakarta.
Groene vallei stretching en heuvels is een prachtige plek voor jongeren om te kamperen of wandelen. Soms, vooral 's nachts kan men zien de majestueuze landschap van lava stroomt vaststelling van Mount Merapi.
Er zijn ook diverse faciliteiten voor toeristen, zoals restaurants, hotels, tennisbanen, zwembaden, parken en campings gebieden.


Merapi top
Een wandeling naar gebieden buiten de stad Yogyakarta is een zeer aangename zaak. Zo veel mooie landschap kan worden genoten als het platteland en ongerepte stukken vruchtbare landbouwgrond met een berglandschap. Het gebied rond Yogyakarta is een geschikt gebied voor een vakantie. Er zijn plaatsen in de heuvel resort. In dit gebied van de berg liefhebbers zullen genieten van het avontuur. Merapi ligt in het noorden van Yogyakarta op 2920 m hoogte boven de zeespiegel. Van een afstand kijken witte rook is voortgekomen uit de vulkaan top tussen wolken bewegen. Merapi krater gevormd zanderig plateau. De omvang van ongeveer 4 hectare met een paar kleinere kraters nog steeds actief. Piek van de vulkaan kan worden waargenomen vanaf de westelijke hellingen van het dorp Turi, ongeveer 15 km van Yogyakarta. Om een duidelijker beeld, ga naar de waarneming in Plawangan en gebruik verrekijker naar de top trim observeren. De tijd is rijp om de schoonheid van de vulkaan te genieten is ongeveer om 08.00 's ochtends na zonsopgang. Klimmen op de berg Merapi kan worden voltooid in 7 tot 8 uur. De kortste weg naar de top is door het dorp Selo, een dorp tussen de Merapi en Merbabu, die alleen duurt ongeveer 3 uur naar de top van de Merapi te bereiken. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in klimmen aangeraden om eerst informatie in te winnen van het directoraat van Vulkanologie Yogyakarta.



Bergen Suroloyo
Dit object is toerisme op de hoogste piek Menoreh Hills Village, gelegen in Keceme, Gerbosari Village, District Samigaluh, gelegen op ongeveer 45 km van Yogyakarta. Op deze tour object, het voelen van de berg koele lucht boven het tapijt van groene plantages, kunnen toeristen genieten van de charme van de rijzende zon, terwijl in het noorden van de top kan worden gezien Suroloyo pracht van Borobudur tempel. In Suroloyo hebben sommige mythologische plek die rook natuurlijk jammer om te laten liggen, onder andere: - Peak Sariloyo - Tegal Hot - Sendang Kadewatan - Sendang Kawidodaren - Kaendran Hermitage - Hermitage mintorogo Op elke datum in de Top 1 Syuro Suroloyo ceremonie wordt altijd gehouden Jamasan erfenis geschenk van het Koninkrijk Spear YOGYAKRTA Manggolo Kyai Kyai Murti en Songsong Manggolo Dewo. Dorpsoudsten van huis Keceme, ceremonie begon met de optocht, erfgoed, gevolgd door de stoet die de bergen van de aarde, begeleid door traditionele muziek gebracht Sendang Kawidodaren de plechtigheid jamasan erfgoed tetabuhan. Is ook interessant uit de activiteiten van dit ritueel is een hik-Rube van de bestreden resultaten van de aarde door de burgers en de bezoekers. Er wordt gezegd dat degenen die hik kunnen krijgen-Rube zal een zegen van God, de Almachtige te krijgen in de vorm van overvloedige oogsten.


Museum
Jogja Kembali Monument Museum
Yogya Kembali Monument opgericht op de ringweg ten noorden van Yogyakarta. Het monument werd opgericht ter herdenking van de stad Yogyakarta is teruggekeerd naar de hoofdstad van de Republiek Indonesië op July 6, 1966. Monument aan de hoogte van 31 m is het symbool van hemelse berg, te rekenen vanaf de Sultan Palace als een spil in de richting van het noorden Tugu monument (de straat Malioboro) Yogyakarta monument dan weer het hoofd, eindigend op de top van de berg Merapi. Dit monument bestaat uit 3 verdiepingen. De eerste verdieping bevat een museum, bibliotheek, auditorium en een cafetaria. 2e verdieping zijn er 10 diorama's illustreren de omtrek Yogyakarta strijd om de Republiek Indonesië te verdedigen tegen Nederlands kolonialisme gestart vanaf december 1948 tot juli 1949. Langs de kant van de trap zijn er 40 reliëfs de geschiedenis van het Indonesische volk tegen de Nederlanders gevochten op augustus 17, 1945 en verwierf internationale erkenning als de Republiek on December 27, 1949. De inscriptie op deze verdieping is gemaakt van de nationale vlag rood en wit. Aan de buitenkant van het gebouw hebben een grote tuin voor de fase show of speciale gelegenheden, alsmede de dragende muren meer dan 400 Indonesische held naam. Yogya Kembali Monument locatie, dicht bij de weg naar de Borobudur tempel.

Sasana Wiratama
Sonobudoyo is de tweede meest complete museum in Indonesië na een soortgelijk museum in Jakarta. In dit museum zijn er verschillende verzamelingen van interessante en zeer waardevol als historische overblijfselen, antiek, lokale cultuur en andere historische objecten. Dit museum is gelegen in het noorden van het plein ten noorden van Yogyakarta. Dit museum werd gebouwd in 1935 met de architectonische stijl van Java. Sonobudoyo museum poort vergelijkbaar is met een in de heilige moskee. Ghost is een klein stadje aan de noordkust van Java-eiland, die de eerste islamitische centrum in Java. Gate verbinden "Pendopo" (grote zaal) tot "Joglo Up" (hoofdgebouw zonder muren).



Museum Karaton Bebadan Ngayogyakarta
In de regering van Sri Sultan Hamengkubuwono VII en de heerschappij van Sultan Hamengkubuwono VIII, het paleis bezoekers worden beheerd en gereguleerd door de Nederlandse regering opgeroepen Translat Bureau: het Bureau van tolken. Op het moment dat het paleis voor het publiek geopend op maandag en donderdag, de gids is een Indo Ordonans Nederlandse nationaliteit.
De regering van Sri Sultan Hamengkubuwono IX van het toerisme zaken toevertrouwd aan het Koninklijk Paleis van Parentah Luhur, die vervolgens haar naam veranderd Kawedanan Kori, en uiteindelijk de naam veranderd in Algemene Dwara Pura. De gids is overgenomen uit K.H.P. Widya Budaya, omdat het aantal bezoekers nam geleidelijk Sultan Hamengkubuwono IX oprichting van een "museum van het paleis samengestelde Bebadan" bijzondere taak is het beheren en te reguleren plaatsing van de objecten - antieke voorwerpen. Oude voorwerpen werden geplaatst in de afdeling - de afdeling. Financiën Toerisme Bebadan bezit hebben. Tepas Toerisme Karaton alleen het beheer van de stroom van toeristen. Sinds de datum van oktober 1, 1969 dit kantoor is gevestigd in een wijk Pacaosan westen poort van Sri Manganti tot nu toe.
Gebouwen Palace complex omvat zeven gebouwen (van grond), de bouw en de andere aangesloten op een poort / REGOL. De zeven gebouwen zijn:

  1. Sitihinggil noorden en Cultureel Complex
  2. Kemadungan noorden door de poort Brojonolo
  3. Sri Manganti door de poorten van Sri Manganti
  4. Kedaton binnenplaats door de poort Donopertopo
  5. Kemagangan door het hek Kemagangan
  6. Kemandungan het zuiden door de poort van Bluebird Motel
  7. Sitihinggil zuiden, door de poort Kemandungan.


Type objecten - objecten Palace Museum collectie wordt als volgt weergegeven:
  1. Gamelan erfgoed van 5 apparaten,
  2. Diversen sedan, met inbegrip van een nest Kyai Tandu Lawak,
  3. Bedug Kauman Moskee,
  4. Objecten - objecten van voertuigen en meubilair bruid wordt geplaatst in de hal Traju Mas,
  5. Dingen andere ceremonies die zijn opgeslagen in Gedong Kopo,
  6. Genealogie Sultan, foto's, foto's - foto's en schilderijen geplaatst in het Gebouw Sultan Pringgodani,
  7. Hamengkubuwono IX museum dat verschillende collecties bezit Sultan HB. IX op het moment was jong tot Dalem verdwenen.
  8. Tools te eten en drinken opgeslagen in Patehan Building (Museum Cups), Verschillende
  9. Opgeslagen in het Museum trein Trein Rotowijayan.


Kraton Yogyakarta
Meer dan 200 jaar geleden, de plaats waar de Sultan's Palace nu in een moerassig gebied dat bekend staat als Pachetokan Bannerman, die later bouwde een huis genaamd rest Ayodya. Sultan's Palace tegenover het noorden, aan de noord-zuid-as, tussen de bergen en de zee ten zuiden trim. In het paleis hal kan de scène worden getuige pisowanan (Supreme Court), waar de Sultan op de troon zat geconfronteerd belanghebbenden rechter kantoor. Donopratomo Regol Sri pagina's met het aansluiten van de pagina kern Manganti paleis, bewaakt door 2 (twee) sculptuur genaamd Dwarapala Cingkarabala en Balaupata, die zowel de menselijke persoonlijkheid, die altijd gebruikt haar stem altijd goed doen en verbieden het kwade vertegenwoordigt. De kern van het paleis werf, kan worden gezien waar de sultan woonde gebruikt om de gasten van eer en een partij te ontvangen. Op deze plaats is er ook een plek om te verblijven of keputren dochters die was getrouwd met de sultan. Yogyakarta paleis complex kan bezocht worden door het publiek van 07.30 tot 13.00 uur elke dag. Bepaalde dagen, sluiten op vrijdag en open tot 12.00 uur.


Fort Vredeburg
Locatie Vredeburg Fortress omgaan met het Grote Huis. Het fort werd gebouwd in 1765 door de Nederlanders in de Nederlandse energiebeurs ter bescherming van de residentie van de Nederlandse heersers van Yogyakarta Koninkrijk kanon aanvallen. Het fort is ook omringd door een gracht, die tot nu toe nog steeds kan worden gevonden.
Het fort is een plein heeft ook een verkeerstoren op de vier hoeken en zijkanten die het mogelijk maken de Nederlanders rond te lopen terwijl hij op wacht en brand wanneer dat nodig is geopend. Op basis van een kanon aan de zuidelijke bolwerk, Sultan's Palace en verschillende andere historische gebouwen waaronder het omringende verkeer dichtheden duidelijk te zien. Het fort ligt niet zo ver van het stadscentrum, en op loopafstand van het centrum.


Grote Moskee
De moskee is gelegen in het westen van Noord Plein van Yogyakarta, een Javaanse stijl gebouw-specifieke, de belangrijkste vorm van een mooi dak-achtig dak Kadilangu Moskee in Demak stad gebouwd door Soenan Kalijaga, een van de Songo.


Puro Pakualaman
Sri Pakualam residentie is gelegen op Jalan Sultan Agung. Als een van de bijzondere plaats in DIY, Puro Pakualaman ook gebruikt om gasten te ontvangen die staat bezoek Yogyakarta. Vier kamers aan de voorzijde van de oostelijke vleugel van het paleis wordt gebruikt als een museum Puro Pakualaman voor het publiek geopend van 11:00 uur sd 13:00 elke dag maandag-donderdag. Opgeslagen in het museum historische voorwerpen Paku Alam familie erfgoed.


White Pal monument
Een van het monument dat staat als een stille getuige is de Yogyakarta Tugu ontwikkeling. Het monument werd opgericht om de oprichting van het Sultanaat van Ngayogyakarta herdenken in 1755. In 1889 werd het monument gesloopt en vervangen door nieuwe, met verschillende vormen van het originele gebouw is cilindrisch. Snelweg in het zuiden van het paleis is een monument voor prins Mangkubumi weg, gevolgd door Malioboro straat na het passeren van het station. Antieke lampen en kleine tuinen zijn prachtig ingericht ingesteld met de linker-en rechterkant van deze weg.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Tinggalkan Komentar :